In opdracht - Luieretui en verschoonmat in één

Om het meenemen van verschoningsbenodigdheden wat gemakkelijker te maken, maakte ik deze luieretui en verschoonmat in één. Geen gesleep meer met losse luiers, billendoekjes en kleertjes. Niet meer in de grote luiertas zoeken naar doekjes. Alles zit handig bij elkaar in deze etui. Ideaal wanneer je onderweg je baby wilt verschonen, je kindje ligt altijd hygiënisch op je eigen verschoonmatje.

De buitenkant van deze etui is van katoen en de binnenkant van badstof. Om te zorgen dat je kindje lekker zacht ligt, is de mat gevoerd. Aan het einde van de verschoonmat zitten twee vakken waar je alle benodigdheden in kunt doen. Je rolt de mat op en sluit de luieretui middels de klittenband, waarna je hem gemakkelijk mee kunt nemen. De afmetingen van de gesloten etui zijn ca. 25 cm x 35 cm, volledig open geklapt is de mat 90 cm x 35 cm.

Wil je ook een luieretui en verschoonmat in één, voor jezelf of als cadeautje, neem dan gerust even contact op. Je kunt zelf aangeven wat voor kleuren of stof je leuk vindt en ik maak voor jou een unieke versie!  

De foto's zijn klikbaar voor een vergroting.

Tassen op 8 - Luieretui Tassen op 8 - Luieretui Tassen op 8 - Luieretui Tassen op 8 - Luieretui Tassen op 8 - Luieretui Tassen op 8 - Luieretui Tassen op 8 - Luieretui