In opdracht - Guasha tas met opbergrol / toolbelt

In samenwerking met Mariëtte de Nes van Praktijk Mariëtte de Nes heeft Tassen op 8 een hand- /schoudertas en een opbergrol / toolbelt ontwikkeld voor Guasha therapeuten.

Guasha is een therapie waarbij olie op de huid wordt aangebracht, waarna er met een speciale schraper over de huid wordt geschraapt. Het schrapen zorgt samen met de werking van de olie voor ontgifting van het lichaam. De schrapers die gebruikt worden zijn vervaardigd uit jade, hoorn of andere hoogwaardige natuurlijke materialen. Voor meer informatie kun je kijken op de site van Praktijk Mariëtte de Nes of op http://www.guashatherapie.nl.

Een Guasha therapeut gebruikt tijdens een behandeling olie en vaak meerdere schrapers. Bij een behandeling op locatie of voor een cursusdag neemt hij / zij daarnaast ook nog andere spullen mee zoals alcohol en wattenschijfjes voor reiniging van de stenen, een doos tissues, een handdoek en een documentenmap.

Tassen op 8 heeft een hand- / schoudertas ontworpen waar alle benodigde materialen gemakkelijk in passen zonder dat er veel ruimte onbenut blijft in de tas. Hoe fijn is het wanneer je een vaste tas hebt waar alles in past wanneer je voor behandelingen de deur uit gaat maar waar je ook thuis alles in kunt bewaren.

Naast de tas hebben we een uniek product ontwikkeld voor de verschillende schrapers. De schrapers zijn kwetsbaar en wil je niet los tegen elkaar aan vervoeren, ook hebben de schrapers zeer diverse afmetingen, van een lange ronde hoorn tot een platte rechthoekige schraper van jade. Om de schrapers te vervoeren en op locatie neer te leggen hebben we een opbergrol uit twee delen gemaakt. Het ene deel is voor de lange en dikkere schrapers en het andere deel is voor twee kleinere / platte schrapers en een flesje olie. In deze opbergrollen kunnen de stenen beschermd en rechtop vervoerd worden in de tas.

Wat het uniek maakt, is dat je de rollen aan elkaar kunt bevestigen aan de bijpassende riem kunt hangen, waardoor een toolbelt ontstaat. Op deze manier heeft de therapeut alle benodigde materialen voor de behandeling op zijn / haar heup hangen en dus bij de hand voor de behandeling.

De tas is in basis in 3 kleuren verkrijgbaar (bruin, chocolat en graphite) en de rollen met riem zijn verkrijgbaar in donkerbruin en zwart. Andere kleuren kunnen in overleg. De tassen en opbergrollen / toolbelts zijn verkrijgbaar via Tassen op 8 en Praktijk Mariëtte de Nes. 

Hiernaast een aantal foto's van de tassen en opbergrollen / toolbelts in diverse kleuren.

De foto's zijn klikbaar voor een vergroting.

Tassen op 8 - Guasha tas met opbergrol / toolbelt Tassen op 8 - Guasha tas met opbergrol / toolbelt Tassen op 8 - Toolbelt in gebruik Tassen op 8 - Toolbelt in gebruik Tassen op 8 - Guasha tas met opbergrol / toolbelt Tassen op 8 - Guasha tas met opbergrol / toolbelt Tassen op 8 - Guasha tas met opbergrol / toolbelt Tassen op 8 - Guasha tassen en opbergrollen / toolbelts Tassen op 8 - Tassen in bruin en chocolat Tassen op 8 - Guasha tas graphite Tassen op 8 - Guasha opbergrol / toolbelt bruin Tassen op 8 - Guasha opbergrol / toolbelt bruin Tassen op 8 - Guasha opbergrol / toolbelt bruin Tassen op 8 - Guasha opbergrol / toolbelt zwart Tassen op 8 - Guasha tassen en opbergrollen / toolbelts Tassen op 8 - Guasha tassen en opbergrollen / toolbelts ingepakt Tassen op 8 - Guasha opbergrol / toolbelt ingepakt