In opdracht - Tas van spijkerbroeken

Ik kreeg het verzoek een oude (grotendeels overleden) tas na te maken en kreeg er een set spijkerbroeken bij om te gebruiken. Daarbij de vraag te zorgen voor veel opbergvakken waarvan een aantal afsluitbaar met een rits. Klonk als een leuk project wat ik natuurlijk aangenomen heb!

Enorm leuke opdracht en ik ben zeer tevreden met het resultaat! De nieuwe eigenaar is er ook heel blij mee, extra leuk omdat hij zijn eigen broeken en oude tas er in herkent.

Zoals op de foto's hiernaast te zien, heb ik voor de zijkanten van de tas zakken uit één van de broeken gebruikt. Deze zakken zijn ook gewoon bruikbaar. De hengsels van de oude tas waren erg stevig en nog in goede staat, dus die heb ik op de nieuwe tas ook gebruikt. Aan de binnenkant van de tas heb ik zowel aan de voor- als aan de achterkant een ritsvak gemaakt en ik heb 2 kontzakken gebruikt als extra vakken, welke met een knoopsluiting dicht te maken zijn. Op de laatste foto zie je de tas, ingepakt als een cadeautje, net voordat de nieuwe eigenaar hem op kwam halen.

De foto's zijn klikbaar voor een vergroting.

Tassen op 8 - In opdracht - Tas van spijkerbroeken Tassen op 8 - In opdracht - Tas van spijkerbroeken Tassen op 8 - In opdracht - Tas van spijkerbroeken Tassen op 8 - In opdracht - Tas van spijkerbroeken Tassen op 8 - In opdracht - Tas van spijkerbroeken Tassen op 8 - In opdracht - Tas van spijkerbroeken Tassen op 8 - In opdracht - Tas van spijkerbroeken Tassen op 8 - In opdracht - Tas van spijkerbroeken Tassen op 8 - In opdracht - Tas van spijkerbroeken Tassen op 8 - In opdracht - Tas van spijkerbroeken Tassen op 8 - In opdracht - Tas van spijkerbroeken