Betalen

Betalingsmethoden

Tassen op 8 biedt de volgende betalingsmethoden:

 • Bankoverschrijving
  • Je maakt zelf het totaalbedrag van de bestelling over op rekeningnummer NL19KNAB0766709000 t.n.v. Op 8, onder vermelding van het referentienummer van je bestelling. Zodra de betaling door ons is ontvangen, wordt je bestelling verstuurd.
 • PayPal
  • Met een PayPal account kan je veilig online betalen met je e-mailadres en wachtwoord (van je PayPal account). Je kunt je creditcard en bankrekening aan je account koppelen en zo kiezen hoe je betaalt. Kijk voor meer informatie op www.paypal.com (opent in een nieuw venster). Tassen op 8 brengt geen extra kosten in rekening voor het betalen via PayPal.
 • iDEAL
  • iDEAL is in Nederland de meest gebruikte betaalmethode, 85% van de Nederlanders die online een bestelling plaatst, betaalt op deze manier. Als je kiest voor betalen middels iDEAL, word je direct naar de veilige omgeving van je eigen bank gestuurd, vanuit waar je je betaling kan voldoen. De iDEAL betalingen van Tassen op 8 lopen via de Payment Service Provider Mollie. Als consument kan je via Mollie binnen een veilige omgeving je bestelling afrekenen. Op je bankoverzicht staat de betaling aan Tassen op 8 vermeld als een betaling aan 'Stg Mollie Payments' met in de omschrijving de naam van de webshop, Tassen op 8, en de door jou opgegeven naam. Ook voor betalen via iDEAL brengen we geen extra kosten in rekening.
 • Bitcoin
  • Bij Tassen op 8 kan je ook betalen met Bitcoins. De verwerking van deze betaling wordt, net als de betaling via iDEAL, verzorgd door de Payment Service Provider Mollie en is dus een veilige manier van betalen.

Bezorgen

Bestellingen die voor 12:00 uur geplaatst en betaald zijn, worden zo veel mogelijk nog die dag verzonden maar uiterlijk de eerstvolgende werkdag. Je ontvangt je pakket vaak binnen 1 werkdag en je ontvangt altijd een traceercode voor je bestelling.

De verzendkosten zijn inclusief BTW en eventuele admnistratie- en verpakkingskosten. Ik verzend alleen via PostNL.

Je kunt eventueel je bestelling ook ophalen in Nijmegen maar je dient daarvoor eerst telefonisch of per e-mail een afspraak te maken. Tassen op 8 heeft geen fysieke winkel waardoor er niet op locatie afgerekend kan worden. Alle orders dienen dus vooraf betaald te zijn.

Ruilen / retourneren

Wij willen graag dat je helemaal gelukkig bent met het product dat je hebt besteld. Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent met je aankoop of wanneer je een andere kleur of maat wilt, mag je je bestelling binnen 30 dagen ruilen of retour sturen.

Wanneer dit het geval is, stuur ons dan eerst een bericht via de contactpagina zodat wij weten dat we een retourzending mogen verwachten. Geef hier duidelijk aan om welk product het gaat, wat de reden is dat je het product terug stuurt en welk product je graag wilt ontvangen wanneer je wilt ruilen. Het retourneren van een product is voor eigen rekening, wanneer je echter iets wilt ruilen dan neemt Tassen op 8 de kosten van de nieuwe verzending op zich. Dit geldt enkel bij een directe ruil en niet wanneer er 'nieuwe' producten bij besteld worden. Zorg bij het terugsturen van producten dat deze deugdelijk verpakt, onbeschadigd, ongewassen en ongebruikt zijn en voorzien van de originele labels. 

De mogelijkheid producten te ruilen of retourneren geldt nadrukkelijk niet voor producten die vervaardigd zijn op verzoek en volgens specificaties van jou als klant. Dit betekent dat wanneer je Tassen op 8 de opdracht geeft een product te maken volgens jouw wensen en voorwaarden, dit product niet geretourneerd of geruild kan worden. 

Het adres voor retouren is:
Tassen op 8
De Kluijskamp 1139
6545 JE Nijmegen